Zorginstellingen en bijbehorende vergoedingen

Wist je dat?

... verwijdering van overbeharing in het gelaat/hals bij vrouwen bij de verzekering gedeclareerd kan worden? De eisen zijn hiervoor best streng:

  • Doorverwijzing van een huisarts of specialist is vereist voordat vergoeding kan plaatsvinden. Hiervoor dient u zelf te zorgen.
  • De laserbehandeling wordt uitgevoerd door een BIG-erkende therapeut. BIG staat voor ‘Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg’.
  • De behandelend therapeut/arts is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).
  • De therapeut is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici

Deze laatste drie punten kunnen wij gelukkig aan voldoen met onze huidtherapeut Kimberley! Wil je meer informatie, maak dan eens een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend intake-gesprek met haar.

Op onderstaande site kun je bekijken welke verzekering welk bedrag hiervoor beschikbaar stelt en wat je premie per maand dan is.
Zie http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/laserontharing 

Wist je dat?

... het verwijderen van huidoneffenheden soms onder de vergoeding van de aanvullende zorgverzekering vallen. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld het verwijderen van steelwratjes. goedaardige huidbultjes, couperose en bloedblaasjes. Tevens wordt de depigmentatie behandeling, de Cosmelan ook hieronder geschaard. In sommige gevallen dient een verwijzing geregeld worden. In de link hieronder van de zorgwijzer een overzicht, lees dit aandachtig door:
Zie https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/camouflagetherapie

Wist je dat?

... acnébehandelingen soms (deels) onder de vergoeding van je zorgverzekering vallen? Bekijk eens goed je polis en onderzoek eens of het niet gunstiger is om over te stappen.
Zie http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/acnetherapie

Wist je dat?

... reflexzonemassage soms (deels) onder de vergoeding van je zorgverzekering vallen? Bekijk eens goed je polis en onderzoek eens of het niet gunstiger is om over te stappen.
Zie http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/reflexzonetherapie

V
oor het laatst aangepast op 24-12-2022