Wat is voetreflexmassage?

Een voetreflexmassage zorgt voor een betere doorbloeding, blokkades worden verminderd, de energie gaat beter stromen en het herstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

Het heeft een ontspannend effect op heel je lichaam en vooral ook voor rust in je hoofd.

De organen in je lichaam zijn verbonden met bepaalde plekken in je voeten. En ook meridianen/energiebanen hebben een connectie met je organen. Zo wordt er dus met een voetreflexbehandeling via de meridianen en bepaalde plekken op je voeten specifiek op jouw klachten gewerkt. Door de plekken te masseren en te activeren worden blokkades opgeheven, zodat de energie weer kan gaan stromen. Dit werkt op diverse klachten, denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn, migraine, rug- en nekklachten, darmklachten, reuma, en andere pijnen en ongemak in je lichaam en hoofd.

Welke delen van het lichaam kunnen behandeld worden?

Vanaf de voet t/m de knie wordt gemasseerd. Het kan dus prettig zijn om een makkelijk zittende broek aan te doen.

Wat kan ik verwachten van de behandeling?

Van tevoren hebben we telefonisch contact over jouw behoefte tijdens de massage. Indien je graag geholpen wilt worden met bepaalde klachten, vindt er vooraf een intakegesprek plaats om zo gericht mogelijk te werk te gaan.

De voetreflexbehandeling duurt een uur, waarvan ongeveer 45 minuten massage. Na de massage is het goed om voldoende water te drinken zodat je afvalstoffen makkelijker kunt afvoeren.

De kosten voor een behandeling zijn € 75,-.

De prijzen voor al deze behandelingen kun je vinden in onze prijslijst.