Verzorging van de handen en nagels is super belangrijk. Zeep, shampoos en andere ontvettende chemicaliën naast nagellakremover en water, halen de natuurlijke oliën uit de nagel, waardoor de nagels minder flexibel en bovendien broos worden. Ook door werk en andere redenen kunnen onze nagels broos en minder sterk worden. Daarom is verzorging van de handen en nagels erg v2.i784919.w1472.h981.x19481829belangrijk.

Je kunt je handen bij ons vakkundig laten manicuren, waarbij je natuurlijke nagels worden gevijld, in een handbadje worden gestopt met cuticle remover om de nagelriemen te weken en vervolgens naar achter worden geduwd. Velletjes worden weggeknipt en als laatst worden de nagels gepolijst en krijg je een heerlijke handmassage. De nagels kunnen gelakt worden aan het eind van de manicure, kies hiervoor bij het boeken de goede behandeling zodat we genoeg tijd hiervoor hebben. Heb je hiervoor geen tijd of geduld? Kies dan voor manicure gellak, dit is direct na de behandeling droog en een stuk sterker dan gewone nagellak.

E-manicure

Deze populaire behandeling is een manicure techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van de electrische vijl. Hierbij worden de nagelriemen gepolijst en het overtollige aan dode huidcellen en eelt voorzichtig verwijderd. Door deze behandeling kunnen wij verder tot de nagelriemen lakken waardoor het langer duurt tot er een uitgroei onstaat en u er dus langer mee kunt doen. De velletjes en oneffenheden blijven ook langer weg door deze techniek. De E-manicure behandeling is los te boeken maar ook in combinatie met gellak en biab.

BIAB

biab1

Dit is de nieuwste trend op gebied van nagels. Biab staat voor 'Builder in a bottle' en lijkt op gellac van uitstraling.
Biab is een extra flexibele, verstevigende gel om een natuurlijke nagel te creëren. Naast dat het er mooi en nauurlijk uitziet zit er ook speciale voeding in voor de eigen nagels, zodat naar verloop van tijd de eigen nagels steviger en gezonder worden en dus ook mooier zullen groeien.

Deze behandeling is voor iedereen geschikt, ook voor nagelbijter en degene met korte, dunne nagels die extra versteviging nodig hebben.
Bij deze behandeling adviseren wij iedere 3/4 weken terug te komen.
(Dit product is vegan)

Nazorg:
Eerste 24 uur niet naar de sauna en zonnebank. En uitkijken met voedsel met veel kleurstof.

De prijzen voor deze behandelingen kun je vinden in onze prijslijst.