In de salon hebben wij een breed aanbod aan gezichtsbehandelingen waardoor we voor elk huidtype een bijpassende behandeling in huis hebben. Alle behandelingen starten met een oppervlakte reiniging, wenkbrauwen epileren gevolgd door een diepte reiniging, masker en dagcrème. Onderdelen zoals wenkbrauwen harsen, wenkbrauwen/wimpers verven, harsen van bovenlip/kin of pedicure kunnen uiteraard toegevoegd worden aan alle gezichtsbehandelingen. Om ervoor te zorgen dat we genoeg tijd voor je hebben verzoeken we altijd alle gewenste onderdelen aan te geven bij de boeking en dit niet ter plekke pas te vragen. Wij nemen graag te tijd voor iedereen dus kunnen, i.v.m. tijd tekort, niet ter plekke allerlei onderdelen aan de behandeling toevoegen.

 Gezichtsbehandelingen van +/- 60min zonder massage

Cleansing Treatment / acne behandeling
Met deze behandeling focussen we op het intensief reinigen van de huid die nog niet klaar is voor een algen- of fruitzuurpeeling en is dus ook minder intensief dan een fruitzuurpeeling.
Wanneer je last hebt van onzuiverheden en/of gerstekorreltjes/millia en extra aandacht hiervoor wilt tijdens de behandeling dan is dit de ideale behandeling. Door een dubbele reiniging van Purifying Cleansing Gel en het Pro Cleansing Gel Mask zal het talg verweken en kunnen wij goed onzuiverheden en milia verwijderen.

Organics 60min

De Organics lijn van Sothys is helemaal groen. Dit betekend dat er extra aandacht is besteed aan het duurzaam maken van de producten (ingrediënten) en de verpakking d.m.v. recycling. Deze behandeling bevat de geursensatie van anijs en citrus. De grootste werkzame stof is berkensap dat ecologisch is gewonnen uit berkenbomen. De behandeling geeft de huid een soepele en gladdere uitstraling en is dé behandeling als je houdt van een lekkere geursensatie. Klik hier voor een kleine impressie van de behandeling. Dit is een korte behandeling, wilt u langer genieten van deze heerlijke geur? Kies dan voor de Organics 90min behandeling. Hierbij breiden we deze behandeling uit met een massage van het gelaat, nek, decolleté en schouders. Zie verderop deze pagina.
Boost My Skin Treatment
Met deze behandeling focussen we naast het reinigen van de huid ook op het verzorgen met hoog geconcentreerde werkstoffen. Wanneer je dus in een korte tijd wel een hele behandeling wilt kun je het beste kiezen voor deze "Boost my skin" behandeling. In een uur worden de wenkbrauwen geepileerd, de huid gereinigd en tot slot verzorgd met een hoogwaardig masker aangepast op jouw huidtype.

 

 Gezichtsbehandelingen van +/- 90min

Organics 90 min
Dit is de uitgebreidere behandeling van de Organics lijn zoals in het kopje hierboven beschreven alleen hierbij wordt een uitgebreidde massage van het gelaat, nek, decolleté en schouders toegevoegd.De Organics lijn heeft extra aandacht voor het duurzaam maken van de producten (ingredienten) en de verpakking d.m.v. recycling. Deze behandeling bevat de geur-sensatie van anijs en citrus. De grootste werkzame stof is berkensap dat ecologisch is gewonnen uit berkenbomen. De behandeling geeft de huid een soepele en gladdere uitstraling. Klik hier voor een kleine impressie van de behandeling.
Detox Energie
Is jouw huid grauw, dof of bleek als gevolg van stress, ziekte, energie- of slaaptekort? De Detox Energie behandeling van Sothys geeft jouw huid een energieboost en herstelt de natuurlijke teint van de huid. Het doel van de behandeling is om de energie in de cellen in de huid te herstellen door de huid te beschermen tegen vervuiling. Daarnaast kun je genieten van een heerlijke geursensatie door ingrediënten zoals natuurlijke vlierbessen en Siberische ginseng. De behandeling is voor alle huidtypen geschikt en een aanrader als je voor het eerst in de salon komt!
Hydra3HA
Heeft jouw huid droogtelijntjes? En is deze trekkerig of zelfs met schilfers? Dan is de Hydra3HA behandeling van Sothys een geschikte behandeling. Deze hydraterende behandeling is geïnspireerd op wetenschap vanuit de genen. Alle producten die tijdens deze behandeling worden gebruikt voelen zacht en romig aan en zijn mild voor de huid. Het doel van de behandeling is om vocht in de bovenste huidlagen van de opperhuid vast te houden en om de barrièrefunctie van de huid te versterken. Dit is de ideale behandeling voor een hydratatie boost voor de droge en vochtarme huid!
Anti-Age Jeunesse
Streef je ernaar om rimpels te verminderen en de tekenen van veroudering te corrigeren? Dan is de Anti-Age Jeunesse behandeling misschien wel iets voor jou. Deze gezichtsbehandeling is gericht op het tegengaan van zichtbare tekenen van huidveroudering zoals rimpels en huidverslapping en zorgt voor een stralende huid die jouw gezicht de glans geeft van jeugdigheid waardoor je je veel jonger voelt. Aan de hand van de stappen en specifieke formules ervaar je de doeltreffendheid van Sothys in combinatie met ontspanning en deskundige zorg voor een zichtbaar jongere huid.
Sothys Homme
Deze behandeling is speciaal voor de mannenhuid. Vaak is deze grover en kent andere problemen dan de vrouwenhuid. De Sothys Homme is speciaal aangepast op de mannenhuid om deze te reinigen en verzorgen, uiteraard inclusief massage van het gelaat, nek en schouders.
SPA 
Hebt je een gevoelige huid met bijvoorbeeld rosacea, eczeem, allergieën en/of roodheden? De SPA behandeling van Sothys is geschikt voor de meest gevoelige huiden. De producten die tijdens de behandeling worden gebruikt bevatten geen kleur- en geurstoffen, waardoor de producten een PH-waarde hebben die op de eigen huid lijkt. Het doel van de behandeling is een comfortabelere en meer gekalmeerde huid. Het is bewezen dat deze behandeling zorgt voor een vermindering van 25% van de gevoeligheid van de huid.
Glycopeel
De glycopeel behandeling van Sothys is een intensieve peeling behandeling en is geschikt voor de normale tot vette huid. De producten die tijdens de behandeling worden gebruikt bevatten glycool- en salicylzuur wat ervoor zorgt dat de dode huidcellen van de huid worden verwijderd en dat de huid intensief van binnenuit wordt gereinigd. De glycopeel is de ideale behandeling voor een vette, doffe huid of een huid met onzuiverheden!

Oogbehandeling
Heb je last van een vermoeide blik, wallen, kringen of fijne lijntjes rondom het oog? De oogbehandeling van Sothys kan als aanvulling worden bijgeboekt bij de gezichtsbehandeling of als losse behandeling. De producten van deze behandeling zijn speciaal ontwikkeld voor de zone van het oogcontour. De producten zijn een combinatie van vitamine C,E, F om de lijnen rondom het oog glad te maken, suikers van haver voor een gladgestreken blik en bigarade-exteact met ontstoppende eigenschappen. De combinatie van deze ingrediënten zorgen voor vervaging van tekenen van vermoeidheid en veroudering.

Decaar Algenpeeling
Dé nr1 behandeling in ons assortiment tegen acne grove porieën, een vette huid, oppervlakkige pigmentatie couperose en rosacea. Let op: optimaal resultaat kan alleen bereikt worden met thuisgebruik van de bijbehorende producten. De combinatie van algen, kruiden en perfluorcarbon wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve combinatie voor het behandelen van verschillende huidproblemen. Daarnaast is de algenpeeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender. De algenpeeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Door deze algenpeeling maakt de huid in 10 dagen cellen aan i.p.v. de gebruikelijke 30 dagen. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, en zorgt dit voor een nieuwe, frisse en stralende huid.
(zie resultaten onderaan deze pagina)
Renaissance Treatment
Deze anti-aging behandeling op basis van peptiden en antioxidanten is een gezichtsbehandeling die door ons volledig wordt afgestemd op dat wat jouw huid nodig heeft. Naar aanleiding van het huidtype en de conditie, bepaalt een van onze specialisten de hoeveelheid peptiden en de combinatie van peptiden, voor een zeer effectieve en specifiek op de klant afgestemde behandeling. Renaissance peptiden worden gecategoriseerd onder ‘signaal’ peptiden, waarbij de collageenproductie wordt gestimuleerd, doordat de fibroblasten een signaal krijgen dat de huid hersteld dient te worden. Ook bevat de behandeling een diepe reniging met een peeling die glycolzuur, salicylzuur en melkzuur. Ideaal bij een vermoeide/doffe huid, oppervlakkige pigmentaties,rijpere huid,grove poriën.
Decaar CO2 Treatment
Met de Decaar C02 Treatment wordt de zuurstofproductie door middel van CO2 gestimuleerd. Hierdoor stijgt het energieniveau van de cellen waardoor deze weer naar behoren zullen gaan functioneren. Tevens verbetert het de doorbloeding en de opbouw van het collageen neemt toe. De huid wordt stralend en egaal. Tijdens deze behandeling wordt er een gel met kooldioxide op de huid aangebracht. Deze stof is van nature al aanwezig in het lichaam wat ervoor zorgt dat dit direct wordt geaccepteerd door de huid en optimaal kan worden opgenomen. Vervolgens wordt er een vliesmasker aangebracht. Door het afsluitende effect van het vliesmasker wordt de kooldioxide geactiveerd en ontstaan er bubbels. Deze bubbels zorgen ervoor dat de huid wordt afgesloten en wordt genoodzaakt om zuurstof aan te trekken vanuit diepere lagen. De cellen zullen hierdoor beter gaan functioneren. Dit geeft een prachtige boost voor een vermoeide of doffe huid.
Decaar Oxygen Treatment
Deze behandeling voorziet de huid van moleculaire zuurstof in alle huidlagen, Normaliseert de vochtbalans, verhoogt de aanwezigheid van collageen en elastinevezels, verhoogt het celmetabolisme, waardoor de productie van nieuwe cellen wordt gestimuleerd. Verhoogt de aanwezigheid van bloedcellen, Helpt bij de bloedcirculatie, Activeert het herstel van de epidermale cellen, Vermindert roodheid en ontsteking. De belangrijkste werkstof in de oxygen treatment is perfluorcarbon. Perfluorcarbon is ontwikkeld door wetenschappers die op zoek waren naar een vervangingsmiddel voor bloed. Perfluorcarbon bootst menselijke bloedcellen na. Hoe rijker het lichaam is aan bloedcellen, hoe meer zuurstof er getransporteerd wordt. Perfluorcarbon voorziet het weefsels van extra zuurstof, waardoor de opname van andere werkstoffen wordt bevorderd. Perfluorcarbon heeft het vermogen om tot 49% van zijn volume op te nemen aan zuurstof. Deze behandeling kan op alle huidtype worden toegepast en bevat ook een heerlijke gezichtsmassage.

De prijzen voor deze behandelingen kun je vinden in onze prijslijst.