Hygiënemaatregelen i.v.m. het Corona-virus

-laatst bijgewerkt : 26-11-2021-

ANBOS Consumentenposter versie 1.0 smallIn verband met het coronavirus is Beauty Instituut Damsigt een langere periode gesloten geweest. Wij volgen hiermee de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Producten kunnen sinds die tijd besteld worden via onze webshop op de website.

Aangescherpte richtlijnen

Hygiëne staat altijd al hoog in het vaandel bij ons maar wij hebben nog meer voorzorgsmaatregelen getroffen om aan de protcollen te voldoen en hiermee het besmettingsrisico voor jullie als klant maar ook voor ons als team te beperken. Op basis van de richtlijnen van het RIVM en de hygiënerichtlijnen van de ANBOS (Algemene Nederlandse Branche Organisatie) hebben wij richtlijnen opgesteld en zullen voorlopig volgens deze richtlijnen werken. Wij vragen jullie om begrip en medewerking.

Gezondheidscheck

Als u klachten heeft zoals hoesten, verkoudheid, koorts en/of algehele malaise dan vragen wij u z.s.m. uw afspraak te verplaatsen naar een later moment. Hierdoor beperkt u de kans ons team en andere klanten te besmetten.

Wat merkt u in de salon

Als u bij ons komt zult u enkele aanpassingen bemerken:

  1. Vanaf 6 november 2021 is het verplicht een mondkapje te dragen in binnenruimtes en voor contactberoepen. We willen u dus vragen een mondkapje mee te nemen en voordat u bij ons binnenkomt deze op te zetten. In de ontvangstruimte en in de gangen is dit verplicht. Als de behandeling het toelaat blijft hij tijdens de behandeling ook op. (bijvoorbeeld tijdens manicure, pedicure of harsen van het lichaam) Mocht u een afspraak voor een behandeling in het gezicht hebben dan mag hij uiteraard in de salon tijdens de behandeling af.

  2. Wij vragen u precies op tijd te komen, niet te vroeg en niet te laat. Hierdoor hebben wij tijd om alles te desinfecteren voor uw komst en komt u zo min mogelijk in contact met andere klanten. Mocht u toch te vroeg zijn vragen wij u tot het tijdstip van uw afspraak in de auto te wachten of nog even een rondje te fietsen/lopen.

  3. Bij binnenkomst dient u uw handen te desinfecteren met handalcohol. Probeert u daarna zo weinig mogelijk dingen aan te raken: denk hierbij aan uw gezicht, telefoon, uw sleutels, uw portemonnee, etc. Het dragen van een mondkapje is verplicht. Neem plaats in de wachtruimte indien de specialiste u niet direct komt halen. Uiteraard ook hier met 1.5 meter afstand tot anderen, indien aanwezig.

  4. Komt u alstublieft alleen; dus zonder partner of kinderen.

  5. Bent u eenmaal binnen dan houdt u 1,5 meter afstand tot andere aanwezige klanten.

  6. Wij zullen u begroeten met een glimlach i.p.v. een hand.

Wij hopen dat u begrip heeft voor wat wij allemaal van u vragen; we zijn ons ervan bewust dat niet iedereen dit fijn vind maar alleen op deze manier zullen wij open kunnen blijven. We geven u graag een ontspanmomentje of werken aan de verbetering van u huid dus wij hebben deze maatregelen er voorover, wij gaan er vanuit u ook. Mochten er vragen zijn kunt u altijd contact met ons opnemen.

We hopen u snel te zien in ons instituut,

Lieve groet,
Team Damsigt
Beauty Instituut Damsigt, voor een afspraak met jezelf.