Bij Beauty Instituut Damsigt kun je ook terecht voor het aanbrengen van wimperextensions. Onze expert Chloë kan je informeren over de opties en kijken welke methode het beste past bij jou wensen.

Waarom kies je voor wimperextensions?

  • Het geeft de ogen meer karakter, waardoor ze meer spreken;
  • Je wimpers worden voller en langer, maar blijven er natuurlijk uitzien;
  • De set wordt aangepast naar jouw wensen
  • Je hebt geen mascara meer nodig
  • Je kunt er gewoon mee sporten en douchen en mee naar de sauna gaan.

Wimperextensions zijn vooral ideaal tijdens je vakantie of voor een feestelijke gelegenheid. Nooit meer doorgelopen mascara, maar wel een prachtige look!

One By One

Met deze techniek wordt er op elk natuurlijk wimperhaartje een extension geplaatst. De wimpers worden bevestigd met speciaal daarvoor ontwikkelde lijm.
De levensduur is onder andere afhankelijk van de groeicyclus van de eigen wimperhaar. De wimperextensions vallen uit tegelijkertijd met je eigen wimperhaar. De eigen haartjes worden hierbij dus niet beschadigd. Om je wimpers mooi en vol te houden, is het van belang om binnen 2 a 3 weken een afspraak te maken voor een opvulbehandeling, Ná 4 weken wordt het bedrag van een nieuwe set berekend.

3D extensions / Volume lashes

Bij de 3D techniek wordt er niet 1 extension op de natuurlijke wimper geplaatst maar meerdere extensions waardoor je een waaiereffect krijgt, en geeft het een vollere oogopslag dan bij de One By One techniek. Maar omdat de haartjes van de 3D techniek zo dun en zacht zijn, blijf je de natuurlijke look behouden.

De prijzen voor al deze behandelingen kun je vinden in onze prijslijst.