In de salon hebben wij een divers aanbod aan gezichtsbehandelingen. Door ons brede aanbod is er voor elk huidtype een bijpassende behandeling beschikbaar! Geniet van een ontspannende behandeling, waarbij de huidconditie wordt verbeterd! Alle behandelingen starten met een oppervlakte reiniging en diepte reiniging en epileren/bijwerken van de wenkbrauwen. Na het reinigen het ontspannende gedeelde van de massage om af te sluiten met een masker en dagcrème. Uiteraard met de daarbij behorende serums en boosters. Onderdelen zoals wenkbrauwen/wimpers verven, harsen van bovenlip/kin of manicure/pedicure kunnen uiteraard toegevoegd worden aan alle gezichtsbehandelingen. Om ervoor te zorgen dat we genoeg tijd voor u hebben dan dit niet ter plekke maar dient u dit bij het inplannen van de afspraak al bij te boeken. Wij nemen graag te tijd voor u dus kunnen niet ter plekke onderdelen aan de behandeling toevoegen.

Organics
De nieuwe Organics lijn van Sothys is helemaal groen. Dit betekend dat er extra aandacht is besteed aan het duurzaam maken van de producten (ingredienten) en de verpakking. Deze behandeling bevat de geur-sensatie van anijs. De grootste werkzame stof is berkensap dat ecologisch is gewonnen uit berkenbomen. De behandeling geeft de huid een soepele en gladdere uitstraling. Klik hier voor een kleine impressie van de behandeling.

Detox Energie
Is jouw huid grauw, dof of bleek als gevolg van stress, ziekte, energie- of slaaptekort? De Detox Energie behandeling van Sothys geeft jouw huid een energieboost en herstelt de natuurlijke teint van de huid. Het doel van de behandeling is om de energie in de cellen in de huid te herstellen door de huid te beschermen tegen vervuiling. Daarnaast kun je genieten van een heerlijke geursensatie door ingrediënten zoals natuurlijke vlierbessen en Siberische ginseng. De behandeling is voor alle huidtypen geschikt en een aanrader als je voor het eerst in de salon komt!

Hydra3HA
Heeft jouw huid droogtelijntjes? En is deze trekkerig of zelfs met schilfers? Dan is de Hydra3HA behandeling van Sothys een geschikte behandeling. Deze hydraterende behandeling is geïnspireerd op wetenschap vanuit de genen. Alle producten die tijdens deze behandeling worden gebruikt voelen zacht en romig aan en zijn mild voor de huid. Het doel van de behandeling is om vocht in de bovenste huidlagen van de opperhuid vast te houden en om de barrièrefunctie van de huid te versterken. Dit is de ideale behandeling voor een hydratatie boost voor de droge en vochtarme huid!

Anti-Age Jeunesse
Streef je ernaar om rimpels te verminderen en de tekenen van veroudering te corrigeren? Dan is de Anti-Age Jeunesse behandeling misschien wel iets voor jou. Deze gezichtsbehandeling is gericht op het tegengaan van zichtbare tekenen van huidveroudering zoals rimpels en huidverslapping en zorgt voor een stralende huid die jouw gezicht de glans geeft van jeugdigheid waardoor je je veel jonger voelt. Aan de hand van de stappen en specifieke formules ervaar je de doeltreffendheid van Sothys in combinatie met ontspanning en deskundige zorg voor een zichtbaar jongere huid.

Sothys Homme
Deze behandeling is speciaal voor de mannenhuid. Vaak is deze grover en kent andere problemen dan de vrouwenhuid. De Sothys Homme is speciaal aangepast op de mannenhuid om deze te reinigen en verzorgen, uiteraard inclusief massage van het gelaat, nek en schouders.SPA 
Hebt je een gevoelige huid met bijvoorbeeld rosacea, eczeem, allergieën en/of roodheden? De SPA behandeling van Sothys is geschikt voor de meest gevoelige huiden. De producten die tijdens de behandeling worden gebruikt bevatten geen kleur- en geurstoffen, waardoor de producten een PH-waarde hebben die op de eigen huid lijkt. Het doel van de behandeling is een comfortabelere en meer gekalmeerde huid. Het is bewezen dat deze behandeling zorgt voor een vermindering van 25% van de gevoeligheid van de huid.

Glycopeel
Wil je een gladde huid met een stralende, gelijkmatige heldere teint? De glycopeel behandeling van Sothys is een intensieve peeling behandeling en is geschikt voor de normale tot vette huid. De producten die tijdens de behandeling worden gebruikt bevatten glycool- en salicylzuur wat ervoor zorgt dat de dode huidcellen van de huid worden verwijderd en dat de huid intensief van binnenuit wordt gereinigd. De glycopeel is de ideale behandeling voor een doffe huid of een huid met onzuiverheden!gezichtsbehandelingen beauty instituut damsigt

Oogbehandeling
Heb je last van een vermoeide blik, wallen, kringen of fijne lijntjes rondom het oog? De oogbehandeling van Sothys kan als aanvulling worden bijgeboekt bij de gezichtsbehandeling of als losse behandeling. De producten van deze behandeling zijn speciaal ontwikkeld voor de zone van het oogcontour. De producten zijn een combinatie van vitamine C,E, F om de lijnen rondom het oog glad te maken, suikers van haver voor een gladgestreken blik en bigarade-exteact met ontstoppende eigenschappen. De combinatie van deze ingrediënten zorgen voor vervaging van tekenen van vermoeidheid en veroudering.

IMG 7252 2 min