MENU

Vergoedingen


Zorginstellingen en bijbehorende vergoedingen


Wist u dat?

... verwijdering van overbeharing in het gelaat/hals bij vrouwen bij de verzekering gedeclareerd kan worden? De eisen zijn hiervoor best streng:
• Doorverwijzing van een huisarts of specialist is vereist voordat vergoeding kan plaatsvinden. Hiervoor dient u zelf te zorgen.
• De laserbehandeling wordt uitgevoerd door een BIG-erkende therapeut. BIG staat voor ‘Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg’.
• De behandelend therapeut/arts is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).
• De therapeut is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici
Deze laatste drie punten kunnen wij gelukkig aan voldoen met onze huidtherapeut Kimberley! Wilt u meer informatie, maak dan eens een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend intake-gesprek met haar.

Op onderstaande site kunt u bekijken welke verzekering welk bedrag hiervoor beschikbaar stelt en wat uw premie per maand dan is.            
Zie http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/laserontharing


Wist u dat?

... het verwijderen van huidoneffenheden soms onder de vergoeding van de aanvullende zorgverzekering vallen. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld het verwijderen van steelwratjes. goedaardige huidbultjes, couperose en bloedblaasjes. Verder moet er in sommige gevallen en verwijzing geregeld worden.In de link hieronder van de zorgwijzer een overzicht, lees dit aandachtig door:
Zie https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/camouflagetherapie


Wist u dat?

... acnébehandelingen soms (deels) onder de vergoeding van uw zorgverzekering vallen? Bekijk eens goed je polis en onderzoek eens of het niet gunstiger is om over te stappen.
Zie http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/acnetherapie