MENU

Wenkbrauwen

U heeft keuze uit twee verschillende wenkbrauwentechnieken:

Uw wenkbrauwen bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van uw gezicht. Ze weerspiegelen uw emotie, accentueren uw ogen en versterken uw blik. Soms hebben uw wenkbrauwen echter niet de vorm die bij uw gezicht past of heeft u helemaal geen wenkbrauwen meer. U kunt dan kiezen voor permanente make-up.

Alvorens een nieuwe wenkbrauwbehandeling wordt er eerst een intake gesprek afgenomen, gekeken naar de juiste vorm bij uw ogen en wordt er verdoving aangebracht.
Hierdoor is de behandeling vrijwel pijnloos.

LET OP: Geef tijdens het ONLINE BOEKEN van uw gewenste wenkbrauwen duidelijk aan om welke techniek het gaat.
Dit is erg belangrijk i.v.m. het inplannen van genoeg tijd.

Maak ook de keuze uit:

Of u al een bestaande permanente make-up klant bent bij ons en voor de jaarlijkse Touch-up komt.
Of u een nieuwe klant bent, waarbij nieuwe wenkbrauwen gezet moet worden.
Of u al de wenkbrauwen elders heeft gezet en deze bijgewerkt moet worden.

Hiervoor gelden verschillende tijden en verschillende prijzen.

1) 3D Hairstroke Wenkbrauwen

Deze Hairstroke techniek is een totaal nieuwe techniek op het gebied van permanente make-up. Er worden kleine “streepjes” die er net als uw eigen haartjes uitzien, tussen de bestaande haartjes van de wenkbrauwen gepigmenteerd. De wenkbrauwen krijgen hierdoor een vollere uitdrukking met een zeer natuurlijk effect.

Doordat de haartjes op verschillende manieren worden nagebootst, krijgen de wenkbrauwen een schitterende driedimensionale uitstraling. Deze techniek is een echte eyecatcher;

2) Ombre Techniek

Bij deze methode wordt de ondergrond van de wenkbrauw helemaal ingekleurd met een pigment in een kleur naar wens. Meestal is dat donkerder dan de eigen wenkbrauw. Nagebootst wordt alsof de wenkbrauwen met een potlood zijn ingekleurd. Maar omdat er over de pigmentatie vaak haartjes groeien wordt vaak aangeraden deze haartje af en toe te verven omdat ze de kleur van de ondergrond tegenhouden. Heeft u de wenkbrauwen bij een andere schoonheidssalon laten zetten, maar wilt u deze graag bij ons bijgewerkt hebben? Geen probleem! Voorafgaand bespreken we de mogelijkheden, het aantal benodigde behandelingen en de kosten hiervan.