MENU

Wenkbrauwen

U heeft keuze uit twee verschillende wenkbrauwentechnieken:

Uw wenkbrauwen bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van uw gezicht. Ze weerspiegelen uw emotie, accentueren uw ogen en versterken uw blik. Soms hebben uw wenkbrauwen echter niet de vorm die bij uw gezicht past of heeft u helemaal geen wenkbrauwen meer. U kunt dan kiezen voor permanente make-up.

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor de permanente make up van de wenkbrauwen. Voordat de permanente make-up aangebracht wordt, tekenen en bespreken wij de vorm. Op het moment dat u tevreden bent, starten wij op de voorgetekende vorm met pigmenteren. Zo krijgt u precies het model dat u wenst! Alle permanente make-up behandelingen voor de wenkbrauwen worden in 3 behandelingen gezet, met gemiddeld 4-6 weken tussen de behandelingen in.

 

1) 3D Hairstroke Wenkbrauwen

Deze Hairstroke techniek is een totaal nieuwe techniek op het gebied van permanente make-up. Er worden kleine “streepjes” die er net als uw eigen haartjes uitzien, tussen de bestaande haartjes van de wenkbrauwen gepigmenteerd. De wenkbrauwen krijgen hierdoor een vollere uitdrukking met een zeer natuurlijk effect.

Doordat de haartjes op verschillende manieren worden nagebootst, krijgen de wenkbrauwen een schitterende driedimensionale uitstraling. Deze techniek is een echte eyecatcher;

2) Shadow Techniek

Bij deze methode wordt de ondergrond van de wenkbrauw helemaal ingekleurd met een pigment in een kleur naar wens. Meestal is dat donkerder dan de eigen wenkbrauw. Nagebootst wordt alsof de wenkbrauwen met een potlood zijn ingekleurd. Maar omdat er over de pigmentatie vaak haartjes groeien wordt vaak aangeraden deze haartje af en toe te verven omdat ze de kleur van de ondergrond tegenhouden. Heeft u de wenkbrauwen bij een andere schoonheidssalon laten zetten, maar wilt u deze graag bij ons bijgewerkt hebben? Geen probleem! Voorafgaand bespreken we de mogelijkheden, het aantal benodigde behandelingen en de kosten hiervan.