MENU

Welkom bij Beauty Instituut Damsigt in VoorburgI.v.m. het corona Virus zijn wij gesloten voor behandelingen en plannen wij tot 6 april geen klanten in. Wij hopen erna weer open te kunnen.
* Mocht u producten willen bestellen dan kan dit via www.damsigt.nl en komen wij deze thuisbezorgen.
* Mocht u in deze sluitingsperiode last van de voeten hebben en kan dit niet wachten tot 6 april spreek dan onze voicemail in dan bellen wij u spoedig terug om te kijken voor een passende oplossing.

 


Beauty Instituut Damsigt is sinds 1995 gevestigd aan het Oosteinde 365 (hoek Looierslaan) te Voorburg. Wij zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (bus 45 en 46 bij beide uitstappen halte sijtwendetunnel, tramlijn 19 en de randstadrail 3 of 4 uitstappen bij Leidschendam-Voorburg. Erg gemakkelijk voor onze klanten die uit Delft, Leidschenveen of Ypenburg komen.

Komt u met de auto dan kunt u altijd vlak in de buurt een (gratis) parkeerplaats vinden.

Ons schoonheidsinstituut is dépositair van: Sothys, Decaar, Revitalash, Marc Inbane en Louis Widmer. "DE SCHOONHEIDSSALON VOOR EEN AFSPRAAK MET JEZELF"


met vriendelijke groet
het Damsigt team,

Laura I, Kimberley, Lidy,
Heidi, Chloë en Jessica


I.v.m. het corona Virus zijn wij gesloten voor behandelingen en plannen wij tot 6 april geen klanten in. Wij hopen erna weer open te kunnen.
- Mocht u producten willen bestellen dan kan dit via www.damsigt.nl en komen wij deze thuisbezorgen.
- Mocht u in deze sluitingsperiode last van de voeten hebben en kan dit niet wachten tot 6 april spreek dan onze voicemail in dan bellen wij u spoedig terug om te kijken voor een passende oplossing.


Last minute plekjes kunnen online worden geboekt tót 24uur van te voren. Voor dezelfde dag boeken? alleen telefonisch via 070-3865526