MENU

Sponsoring & Links


Het aanbrengen van permanente make-up is meer dan een kunstje, het is een vak. Daarom is er sinds 2009 de eerste Nederlandse Academie voor Permanente Make-Up. Oprichtster van deze eenjarige opleiding tot allround PMU-specialist is de internationaal gelauwerde Irma Hulscher. Zij heeft haar 25 jaar ervaring en al haar kennis gestoken in deze opleiding. Met het diploma van deze academie op zak telt u meteen mee in het vakgebied.


De Kigoma Pamoja Foundation staat voor goed onderwijs, voeding en huisvesting voor een kleine groep kinderen in Tanzania. De stichting heeft als doel om oudere jongens uit een kindertehuis in Kigoma de mogelijkheid te bieden om een opleiding of studie te volgen. Daarnaast biedt de stichting de jongeren een veilige woon- en leefomgeving, die ze in staat stelt hun studie onbezorgd te kunnen doen. Op deze manier kunnen zij later zelf in hun levensonderhoud voorzien en een zelfstandig bestaan opbouwen. Immers, de jongeren hebben de toekomst! ( lees meer op: www.kipam.nl)

GEEF JE MOBIEL is een initiatief van Stichting Erizo. Stichting Erizo heeft zich ten doel gesteld om verenigingen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven te ondersteunen bij het werven van fondsen.
GEEF JE MOBIEL zamelt geld in door middel van het recyclen van oude mobiele telefoons. Inmiddels zijn ook de concepten voor het inzamelen van inkt cartridges en oude computerapparatuur een feit. Op deze manier worden inkomsten gegenereerd voor verenigingen en stichtingen en dragen we bij aan een beter milieu voor ons allen. (www.geefjemobiel.nl)

Huid- & oedeemtherapie Kimberley de Jong is een jonge praktijk welke zich specifiek richt op de behandeling van oedeem- en littekenproblematiek. Kimberley de Jong is een jonge, enthousiaste huidtherapeut die zorgvuldig, professioneel en persoonlijk samenwerkt met patiënten met als doel het verbeteren van het dagelijks leven door het verbeteren of opheffen van bewegingsbeperking, pijn en/of oedeemvorming. Het is immers een samenwerking tussen patiënt en huidtherapeut die leiden tot het beste resultaat. Meer informatie kunt u ook verkrijgen door even door te klikken op de site van Kimberley: www.huidtherapiekimberleydejong.nl.

Sothys gezichtsbehandelingen

Prijs

Kennismakingsbehandeling met gezichtsmassage (90min)
1e consult nieuwe klant


€ 70,00

Seizoensbehandeling Sothys (90min) zolang de voorraad strekt
Geschikt voor ieder huidtype


€ 80,00

Glycopeel behandeling (75min)
Ons advies bij: grove poriën, vette huid


€ 72,50

Eau de Thermale Spa behandeling (105min)
Ons advies bij: gevoelige/rode/allergische huid


€ 73,00

Hydra3HA behandeling (105min)
Ons advies bij: vochtarme, trekkerige, droge huid


€ 92,50

Anti-age behandeling Collagène Hyaluronique (105min)
Ons advies bij: verslapte, rijpere huid


€ 92,50

Energy behandeling met Siberische ginseng (105min)
Ons advies bij: doffe, vale, vermoeide huid


€ 92,50

Destressant Homme behandeling (90min)
Ons advies bij: de mannenhuid


€ 70,00

Korte reinigingsbehandeling zonder massage (60min)
Geschikt voor ieder huidtype


€ 58,60