MENU

Sponsoring & Links

 


Het aanbrengen van permanente make-up is meer dan een kunstje, het is een vak. Daarom is er sinds 2009 de eerste Nederlandse Academie voor Permanente Make-Up. Oprichtster van deze eenjarige opleiding tot allround PMU-specialist is de internationaal gelauwerde Irma Hulscher. Zij heeft haar 25 jaar ervaring en al haar kennis gestoken in deze opleiding. Met het diploma van deze academie op zak telt u meteen mee in het vakgebied.


Huid- & oedeemtherapie Kimberley de Jong is een jonge praktijk welke zich specifiek richt op de behandeling van oedeem- en littekenproblematiek. Kimberley de Jong is een jonge, enthousiaste huidtherapeut die zorgvuldig, professioneel en persoonlijk samenwerkt met patiënten met als doel het verbeteren van het dagelijks leven door het verbeteren of opheffen van bewegingsbeperking, pijn en/of oedeemvorming. Het is immers een samenwerking tussen patiënt en huidtherapeut die leiden tot het beste resultaat. Meer informatie kunt u ook verkrijgen door even door te klikken op de site van Kimberley: www.huidtherapiekimberleydejong.nl.

 

 

Onze huidtherapeut Kimberley de Jong is al ruim 8 jaar vrijwilliger bij Stichting Heppie.
Stichting Heppie organiseert vakantiekampen en weekenden voor kinderen die een beetje extra aandacht en begeleiding nodig hebben en behoefte hebben aan positieve aandacht en tijd. Een grote doelgroep en dus veel vraag naar dit vrijwilligerswerk. Kimberley gaat elke zomer een week op kamp en is daar begeleider van 3 kinderen die zij met veel plezier en energie een week positieve aandacht geeft.
Wil je meer weten of Stichting Heppie doneren? Kijk dan op www.heppie.nl