MENU

Permanent Make-up


Bij Beauty Instituut Damsigt bent u op het juiste adres als het gaat om de juiste kwaliteit en precisie op het gebied van de permanente make-up.

Permanente make-up is een micro-pigmentatie van organische en/of anorganische pigmenten in de huid aanbrengen.
Wij brengen alle nieuwe pigmentaties aan in drie behandelingen. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Alleen in drie behandelingen kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd dan dat de lijn er diep en compact in één of twee keer wordt ingezet.

Bij Beauty Instituut Damsigt kunt u terrecht voor cosmetische en medische pigmentatie.

- Eyeliner:               Infralash,Graficliner en InfraShadow

- Wenbrauwen:       Hairstrokes en Shadow

- Lippen:                Full lips en Schisis (hazenlip)

- Areola:                 Reconstructie tepel en tepelhof

- Corrigeren:           Verkleurde of foutieve permanente make-up

- Camouflage:         Littekens en Vitiligo


Opleiding Irma Hulscher Academie
Onze permanente make-up specialiste volgt op het moment en Allround opleiding bij de Irma Hulscher Academie in Almere om haar technieken naar een nog hoger niveau te brengen. Hier leert zij de nieuwste technieken op het gebied van verschillende soorten eyeliners en wenkbrauwen.
Bij Beauty Instituut Damsigt wordt gewerkt met de beste pigmenten van Irma Hulscher, deze verkleuren niet rood of blauw.
Deze allround vakopleiding voor PMU is de eerste in zijn soort en omvat werkelijk alle facetten van het vak.
Alle belangrijke onderdelen komen hier aanbod zoals kleur- en pigmentenleer, anatomie van de huid, gezichtsvormen, het corrigeren van slecht gezette PMU, de verschillende cosmetische en medische behandeltechnieken, laserbehandelingen, lessen in tekenen en vormgeven, visagie en hygiëne!

Vanaf 2016 kunt u ook bij ons terecht voor het pigmenteren van de lippen, littekens, tepelhof en vitiligo. Ook is het mogelijk om slecht gezette of verkleurde oude permanente make-up te verwijderen of te corrigeren.

GGD vergunning

Bij Beauty Instituut Damsigt bent u op het juiste adres als het gaat om de juiste Hygiëne op het gebied van permanente make-up. Wij werken via de richtlijnen van de GGD en staan geregistreerd. Bij iedere behandeling gebruiken wij nieuwe naalden, pigmentcupjes, pigment en desinfecteren wij onze materialen. Om de drie jaar komt de GGD langs in ons instituut om de permanente make-up behandelingen te beoordelen op hygiëne, voorlichting, nazorg en werkwijze.
Zeer recent, in maart  2015, is onze permanente make-up specialiste Laura Endlich geslaagd voor deze GGD Vergunning. Beauty Instituut Damsigt heeft voor de aankomende drie jaar de vergunning weer op zak.

De GGD heeft een hele dag megelopen bij verschillende Permanente Make-up behandelingen en beoordeelde Laura op alle punten van hygiene, voorlichting, nazorg en werkwijze. Ze is met vlag en wimpel geslaagd. LAURA GEFELICITEERD!
Permanente make-up is er voor iedereen die er goed uit wil zien.