MENU

Neoderma


De NEODERMA-BIOPEELING is gebaseerd op de werking van verschillende kruidenprodukten. De basis van deze therapie wordt gevormd door een combinatie van algen, planteningrediënten en essentiële oliën. Het is de meest geavanceerde vorm van kruidentherapie voor de huid. De BIOPEELING is ontwikkeld door een dermatoloog / kosmetoloog en wordt uitsluitend in de betere schoonheidssalons uitgevoerd door speciaal daarvoor getrainde schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.

De NEODERMA-BIOPEELING kent geen bijwerkingen en is puur natuurlijk is. Daarom is deze peeling ook niet agressief. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, zowel voor vrouwen als voor mannen en is speciaal geschikt voor de donkere, gevoelige, allergische en dunne (couperose) huid.Toepassingen:

* acne en rosacea;
* grove poriën;
* littekens (o.a. na acne);
* onzuivere vette huid met meeëters;
* pigmentvlekken;
* rimpels;
* verslapte, slecht doorbloede (rokers)huid.

Omdat de NEODERMA-BIOPEELING de celdeling doet versnellen en de bloedcirculatie bevordert, wordt de stofwisseling van de huid en de produktie van collageen gestimuleerd, zodat de huid zich verjongt.  Bij dit verjongingsproces wordt geen van de huidlagen aangetast. De behandeling is dus ook zeer geschikt voor de verslapte slecht doorbloede (rokers) huid.

In het algemeen geldt dat de produkten als kuur te gebruiken zijn maar natuurlijk ook preventief.

Resultaat van deze peeling:
* dode huidcellen worden verwijderd;
* celvernieuwing wordt gestimuleert;
* synthese van collageen en elastine wordt gestimuleerd;
* talgproductie wordt verminderd;
* de huid is schoon, zuiver en stralend.

Tijdens de kuur krijgt u van ons een advies mee hoe u uw huid thuis het beste kunt verzorgen. Wij adviseren u om tijdens een Neoderma Bio-peeling kuur en gedurende 10 dagen erna alleen de huidverzorgingsproducten van Neoderma te gebruiken. Deze producten ondersteunen het effect van de behandeling, zodat een optimaal resultaat wordt bereikt. De Neoderma-produkten zijn zowel als kuur te gebruiken, maar natuurlijk ook preventief.