MENU

LITTEKENBEHANDELING

MICRONEEDLING
Wat is microneedling met de m.pen?

Door middel van microneedling wordt er met een opzetstukje van 12 steriele naaldjes microkanalen (kleine gecontroleerde gaatjes) in de huid gemaakt, waardoor actieve bestanddelen beter door de diepere huidlagen worden opgenomen. Door microneedling wordt ook de aanmaak van fibroblasten gestimuleerd, waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt verhoogd. Wanneer de aanmaak van collageen en elastine wordt verhoogd worden littekens minder zichtbaar en elastischer. Tijdens de behandeling met de m.pen wordt er met een ampul gewerkt. De ampullen bevatten actieve ingrediënten waarmee de vochtigheid, elastisiteit en stevigheid van de huid wordt verbeterd.

Resultaat
Na 1 behandeling is er al resultaat zichtbaar. Toch is het advies om de behandeling in kuurverband te ondergaan om het meest optimale resultaat te behalen.

De m.pen is geschikt voor de behandeling van:
- Acne littekens
- Chirurgische littekens
- Striae
- Fijne lijntjes, anti-aging
- Huidverslapping
- Pigmentatiestoornis

Nazorg
Na de behandeling kan de huid strakker en warmer aanvoelen. Ook kan de huid wat roder worden, kan er lichte zwelling ontstaan en kan de huid gaan schilferen. Dit zijn normale huidreacties die tijdelijk zijn en gemiddeld binnen 48 uur wegtrekken, maar dit kan verschillen per persoon. Na de behandeling met de m.pen is het belangrijk om met een aantal factoren rekening te houden.

Tot 48 na de behandeling dien je de volgende punten te vermijden
- Blootstelling aan de zon en artificieel licht
- Sporten
- Sauna
- Zwemmen

Tot 2 weken na de behandeling dien je de volgende punten te vermijden
- Peelings of scrubs
- Producten met zuren of essentiële oliën (tenzij dit door de specialist wordt aangegeven)

Het is belangrijk om tot 2 weken na een m.pen behandeling een hoge SPF te smeren en wanneer je een kuur ondergaat dit tijdens de gehele periode blijft smeren. Dit om pigmentstoornissen te voorkomen.

Nu tijdelijke korting op de behandeling!

Een losse behandeling is nu tijdelijk € 100,- i.p.v. € 100,-

Een kuur van 3 behandelingen is nu tijdelijk € 250,- i.p.v. € 300,-

Een kuur van 5 behandelingen is nu tijdelijk € 450,- i.p.v. € 500,-

Weet je niet zeker of de behandeling voor jou geschikt is? Bel gerust voor informatie of vraag een gratis intakegesprek aan!

Om de resultaten van de behandeling in de salon te ondersteunen en voor een optimaal resultaat, is het aan te raden de DermaRoller voor thuis te gebruiken.

DermaRoller
Behandeling van littekens en acnélittekens met de DermaRoller geeft een verbluffend resultaat
.
Behandeling van dergelijke littekens was tot op heden zeer moeilijk. Omdat de micronaaldjes van de MesoRoller aanzetten tot celvernieuwing is dit een zeer effectieve methode gebleken. Harde littekens worden weer zacht, oneffenheden in de huid verminderen zichtbaar en kleurafwijkingen zie je verminderen. De behandeling is nog effectiever als thuis een goed serum wordt gebruikt.


Hoe werkt het.
Voor het gebruik vande DermaRoller dient eerst de huid gereinigd te worden, zodat er tijdens de behandeling met de DermaRoller geen onreinheden in uw huid terecht komen. Vervolgens kunt u met de DermaRoller over de huid heen bewegen, waarbij u 3 keer over één gebied dient te gaan. Door de DermaRoller kan roodheid van de huid ontstaan net zoals kleine puntbloedinkjes. Dit zijn tekenen dat de huid geactiveerd wordt, waardoor deze gladder en egaler zal worden. Nadat u de DermaRoller heeft gebruikt, brengt u het hydraterende serum aan. Doordat de huid geopend is door de DermaRoller, wordt het hydraterende serum beter door de huid opgenomen.

Prijs: € 39,95