MENU

LITTEKENBEHANDELING


Behandeling van littekens en acnélittekens met de DermaRoller geeft een verbluffend resultaat.
Behandeling van dergelijke littekens was tot op heden zeer moeilijk. Omdat de micronaaldjes van de MesoRoller aanzetten tot celvernieuwing is dit een zeer effectieve methode gebleken. Harde littekens worden weer zacht, oneffenheden in de huid verminderen zichtbaar en kleurafwijkingen zie je verminderen. De behandeling is nog effectiever als thuis een goed serum wordt gebruikt.


Hoe werkt het.
Bij deze behandeling wordt allereerst uw huid grondig gereinigd, zodat er tijdens de behandeling met de DermaRoller geen onreinheden in uw huid terecht komen. Na desinfectie van de huid wordt gestart met de behandeling doormiddel van de DermaRoller. Er wordt in 4 richtingen gewerkt wat tot gevolg heeft dat er ca. 250 tot 300 microkanaaltjes per vierkante cm in uw huid worden aangebracht. Dit heeft roodheid van de huid tot gevolg en er zullen diverse puntbloedinkjes optreden. Dit is echter een goed teken, want dat geeft aan dat de huid geactiveerd wordt, waardoor hij gladder en egaler wordt.

De behandelingen zullen nog effectiever zijn indien thuis een DermaRoller wordt gebruikt in combinatie met een glycolzuurserum. De huid moet tevens goed worden gehydrateerd met een hydraterende creme.

De Dermaroller is de nummer 1 op het gebied van huidverbetering.
Prijs per behandeling: €130,-
Deze prijs is inclusief: reiniging, epileren, peeling, vapozone, dieptereinging, stimulerende gelaatmassage, DermaRoller demonstratie en hyaluronserum. Voor thuisgebruik krijgt u de DermaRoller en Hyaluronserum t.w.v. €89.90.