MENU

Lippen

U heeft keuze uit twee verschillende lip technieken:

Naarmate we ouder worden neemt de kleur en de volume van de lippen geleidelijk af. De contouren vervagen wat resulteert in een onregelmatige liplijn. Lippenstift of lipgloss kan uitlopen tussen de kleine rimpeltjes bij de bovenlip of de mondhoeken, dit kan als vervelend gevonden worden. Met permanente make-up full lips ga je deze verschijnselen tegen.

1) Full Lips:

Met de Full Lips zullen de lippen er weer voller uit gaan zien en maakt het gebruik van een lippenstift overbodig. Voor diegene die altijd een verzorgde mond willen is full lips de oplossing. Ook kunnen de lippen worden gecorrigeerd, zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen als deze ongelijk zijn.

De gehele lip wordt gepigmenteerd met een kleur naar keuze.

 

2) Schisis (hazelip)

Bij een hazenlip bijvoorbeeld, wordt er al heel jong, met veel succes, geopereerd. Het kan echter gebeuren dat de bovenlip niet mooi van vorm wordt, vooral de cupidoboog, het ‘hartje’ van de lip, ontbreekt vaak of is niet symmetrisch. Door de nieuwste technieken en de mooie natuurlijke kleuren kan de bovenlip een mooie natuurlijke vorm krijgen. Bij vrouwen kan er ook gekozen worden voor een wat sprekendere kleur, alsof men lipstick opheeft