MENU

MicroNeedling

Wat is microneedling met de m.pen?

Door middel van microneedling wordt er met een opzetstukje van 12 steriele naaldjes microkanalen (kleine gecontroleerde gaatjes) in de huid gemaakt, waardoor actieve bestanddelen beter door de diepere huidlagen worden opgenomen. Door microneedling wordt ook de aanmaak van fibroblasten gestimuleerd, waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt verhoogd. Wanneer de aanmaak van collageen en elastine wordt verhoogd worden fijne lijntjes minder zichtbaar en wordt de huid elastischer. De behandeling is daarom ook zeer geschikt om het huidverouderingsproces te vertragen.

Ampullen
Tijdens de behandeling met de m.pen wordt er met een ampul gewerkt. Er zijn meerdere soorten ampullen beschikbaar voor verschillende soorten huidproblemen. De ampullen bevatten actieve ingrediënten om specifieke huidproblemen aan te pakken. Naar aanleiding van het intakegesprek en wat jouw wensen zijn, kiezen wij de ampul die geschikt is voor jouw huid.

Resultaat
Na 1 behandeling is er al resultaat zichtbaar. Toch is het advies om de behandeling in kuurverband te ondergaan om het meest optimale resultaat te behalen.

De m.pen is geschikt voor de behandeling van:
- Fijne lijntjes, anti-aging
- Huidverslapping
- Pigmentatiestoornis
- Acne littekens
- Chirurgische littekens
- Striae

Nazorg
Na de behandeling kan de huid strakker en warmer aanvoelen. Ook kan de huid wat roder worden, kan er lichte zwelling ontstaan en kan de huid gaan schilferen. Dit zijn normale huidreacties die tijdelijk zijn en gemiddeld binnen 48 uur wegtrekken, maar dit kan verschillen per persoon. Na de behandeling met de m.pen is het belangrijk om met een aantal factoren rekening te houden.

Tot 48 na de behandeling dien je de volgende punten te vermijden
- Blootstelling aan de zon en artificieel licht
- Sporten
- Sauna
- Zwemmen

Tot 2 weken na de behandeling dien je de volgende punten te vermijden
- Peelings of scrubs
- Producten met zuren of essentiële oliën (tenzij dit door de specialist wordt aangegeven)

Het is belangrijk om tot 2 weken na een m.pen behandeling een hoge SPF te smeren en wanneer je een kuur ondergaat dit tijdens de gehele periode blijft smeren. Dit om pigmentstoornissen te voorkomen.

Nu tijdelijke korting op de behandeling!

Een losse behandeling is nu tijdelijk € 100,- i.p.v. € 125,-

Een kuur van 3 behandelingen is nu tijdelijk € 250,- i.p.v. € 300,-

Een kuur van 5 behandelingen is nu tijdelijk € 450,- i.p.v. € 500,-

Weet je niet zeker of de behandeling voor jou geschikt is? Bel gerust voor informatie of vraag een gratis intakegesprek aan!