MENU

Schoonheidsinstituut

De verbouwing is afgerond!
De Kapsalon die al een aantal jaren gevestigd was in het pand is verhuisd en Beauty Instituut Damsigt heeft deze ruimte overgenomen. Na een aantal maanden bezig te zijn geweest met het uitbreiden en verbouwen van de salon, is dit nu afgerond! Op 3 februari hebben wij een gezellige open dag gehad in de salon, waar veel van onze klanten, famillie en vrienden aanwezig zijn geweest. Door de verbouwing hebben wij 3 extra ruimtes erbij gekregen en tevens een mooie ontvangstruimte.

Schoonheidsinstituut damsigt
Schoonheidsinstituut Damsigt in Voorburg staat onder leiding van Laura Velthuijsen en Kimberley de Jong. De schoonheidssalon is aangesloten bij de branche-organisaties ANBOS en ProVoet en huidtherapeute Kimberley bij de NVH en het KP. Alle medewerksters zijn opgeleid volgens de normen van deze organisaties.


Daarnaast zijn onze mederwerkers meestal nog extra gespecialiseerd in: laserontharen, elektrisch ontharen, het zetten van permanente make-up, maar ook het verwijderen van tattoos, pigmentvlekken en permanente make-up (zie verder onder "specialisaties"). Tevens zijn een aantal schoonheidsspecialistes gediplomeerd pedicure en in het bezit van een diabetes aantekening.

Schoonheidssalon Damsigt in Voorburg beschikt over drie ruime lichte schoonheidssalons en één praktijkruimte voor onze huidtherapeute Kimberley. Alle salons zijn natuurlijk voorzien van professionele apparatuur. Er wordt gewerkt met de producten van Sothys, Decaar en Louis Widmer.

Iedere huid is anders en de behandelingen worden daarop afgestemd. Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en behoeften. Wilt u een bepaald probleem aanpakken of komt u ‘slechts’ voor rust en ontspanning? Wij zorgen ervoor dat u heerlijk uitgerust weer naar huis toe gaat.


Ons team staat voor u klaar!

Onze behandelingen zijn zeer divers en specifiek gericht op uw huidtype en de toestand van uw huid op het moment van de behandeling. De producten die wij gebruiken passen wij hierop aan. We adviseren u graag bij de keuze van uw behandeling.

Samen met de mooie producten van Sothys, Decaar, Mesoestetic en Louis Widmer staat ons team garant voor aandacht en kwaliteit in een ontspannen sfeer, waardoor u zich bij ons op uw gemak zult voelen.

Onze lijfspreuk luidt niet voor niets:


'Damsigt' de schoonheidssalon voor een afspraak met jezelf!

Wij verwelkomen u graag in ons schoonheidsinstituut in Voorburg.

Met vriendelijke groet
Kimberley de Jong & Laura Velthuijsen