MENU

Schoonheidsinstituut


Schoonheidsinstituut Damsigt in Voorburg staat onder leiding van Laura Velthuijsen en Kimberley de Jong. De schoonheidssalon is aangesloten bij de branche-organisaties ANBOS en ProVoet en alle medewerksters zijn opgeleid volgens de normen van deze organisaties.

Daarnaast zijn onze mederwerkers meestal nog extra gespecialiseerd in: laserontharen, elektrisch ontharen, het zetten van permanente make-up, maar ook het verwijderen van tattoos, pigmentvlekken en permanente make-up (zie verder onder "specialisaties").

De schoonheidsspecialistes zijn gediplomeerd pedicure en in het bezit van een diabetes aantekening.

Schoonheidssalon Damsigt in Voorburg beschikt over vier ruime lichte schoonheidssalons, waarvan één met doucheruimte voor lichaamsbehandelingen. Alle salons zijn natuurlijk voorzien van professionele apparatuur.

Er wordt gewerkt met de producten van Sothys, Neoderma en Louis Widmer.

Iedere huid is anders en de behandelingen worden daarop afgestemd. Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en behoeften. Wilt u een bepaald probleem aanpakken of komt u ‘slechts’ voor rust en ontspanning? Wij zorgen ervoor dat u heerlijk uitgerust weer naar huis toe gaat.


Ons team staat voor u klaar!


Onze behandelingen zijn zeer divers en specifiek gericht op uw huidtype en de toestand van uw huid op het moment van de behandeling. De producten die wij gebruiken passen wij hierop aan. We adviseren u graag bij de keuze van uw behandeling.

Samen met de mooie producten van Sothys en Louis Widmer staat ons team garant voor aandacht en kwaliteit in een ontspannen sfeer, waardoor u zich bij ons op uw gemak zult voelen.

Onze lijfspreuk luidt niet voor niets:


'Damsigt' de schoonheidssalon voor een afspraak met jezelf!

Wij verwelkomen u graag in ons schoonheidsinstituut in Voorburg.

Met vriendelijke groet
Kimberley de Jong & Laura Velthuijsen

 

 


HAARSTUDIO DAMSIGT
Haarstudio DAMSIGT is in hetzelfde pand gevestigd als het schoonheidsinstituut. Hier worden zowel dames, heren als kinderen geknipt. De haarstudio wordt geleid door Jeannette do Rosario. Samen met haar collega's staat zij garant voor een vlotte en professionele behandeling van uw kapsel. Er wordt uitsluitend op afspraak gewerkt. Voor een afspraak kunt u bellen met: 070-387 04 76

Openingstijden Haarstudio:

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 - 17.30
Woensdag 9.00 - 17.30
Donderdag 9.00 - 17.30
Vrijdag 9.00 - 17.30
Zaterdag 9.00 - 16.00