MENU

Sothys


Sothys schoonheids behandelingen:

NIEUW: Eau de Thermale Spa. Behandeling voor de gevoelige en snel rood wordende (couperose-)huid; In de Belgische ardennen borrelt een bron van natuurlijk mineraalwater op met fenomenale eigenschappen. Deze eigenschappen zijn verantwoordelijk voor de blokkering van de huid receptoren. Deze receptoren zijn verantwoordelijk voor het gevoel van pijn en jeuk van het huidoppervlak. Door deze receptoren te blokkeren helpt de Eau de Thermale Spa behandeling de hypergevoeligheid van de huid weer in balans te brengen. De Eau de Thermale produkten zijn ongeparfumeerd en hypoalergeen.

Energie behandeling
. Wanneer de huid te weinig energie heeft, straalt zij niet meer. Vroeg of laat vertoont deze huid dan duidelijker tekenen van ouderdom. Speciaal voor deze huid heeft Sothys de intensief energie opwekkende behandeling met Siberische Ginseng ontwikkeld. Deze 100% manuele behandeling is een echte booster voor de huid. Deze behandeling is ideaal als afzonderlijke behandeling, maar ook als voorbereiding op een kuur van een intensieve anti-age of hydratatie behandeling, om de huid weer energiek en stralend te maken.

Anti-age behandeling (Collagène Hyaluronique). Sothys heeft de eerste intensieve anti-age schoonheidsbehandeling ontwikkeld, die is afgestemd op de werkelijke leeftijd van uw huid. Een professionele schoonheidsbehandeling van 1.45 uur met bewezen een duurzame doeltreffendheid. Dankzij een unieke technologie die een cosmeceutisch (cosmetisch/pharmaceutisch) octrooi en een lijnzaadcomplex combineert met als gevolg een intensief anti-age resultaat. Een veelvoud aan voordelen die thuis verlengd kunnen worden met het producten programma op maat om dag in dag uit de huid in een optimale conditie te houden. Een behandeling tegen veroudering, die de huid glad maakt en een liftend effect heeft.

Hydra3HA behandeling. Nieuw hydratatie programma, geïnspireerd op GEN-wetenschap. Gun uzelf een uitzonderlijke behandeling van 1.45 uur die hightech actieve bestanddelen combineert met de expertiese van de schoonheidsspecialist voor een absolute hydratatie. Deze behandeling houdt het vochtvast in de bovenste lagen van de opperhuid en versterkt de barriëre functie van de huid. Ervaar het genot van een verfrissende huid die nieuw leven ingeblazen is. Direct en duurzaam doeltreffend al na de eerste behandeling!

Peeling Resurfaçant. Fruitzuurbehandeling speciaal geschikt voor de vette-, dikke-, vale-, vermoeide-, droge- en rokershuid. Vermindert rimpels en lijnjes.

Seizoensbehandeling. Ieder nieuw seizoen hebben wij een seizoensbehandeling van Sothys. De voorjaars/zomerbehandeling bevat ingrediënten die de huid voorbereid op de zomer. Ingrediënten die de huid voeden geven de huid een stralende glans. (Lente/zomerbehandeling 2019 bevat Yuzu & Grapefruit) De herfst/winterbehandeling bereidt de huid voor op de winter en geeft bijvoorbeeld extra hydratatie voor de koude periode. In de salon geniet u van een 90 minuten durende behandeling met heerlijke geuren. U verlengt dit resultaat door het thuisgebruik van producten met dezelfde ingrediënten. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype, maar wees er snel bij. Van de seizoensbehandeling hebben wij altijd een beperkte oplage. Dus wees er snel bij want Op = Op

Oog behandeling. De huid rond de ogen is fijner en gevoeliger. Met de oogbehandeling geven wij daar extra aandacht aan. De behandeling revitaliseert, verstevigt en vermindert kringen. Bovendien werkt hij ontzwellend. Deze behandeling kan los geboekt worden maar ook i.c.m. een gezichtsbehandeling.

Mannenbehandeling.
Sothys kent ook speciale behandelingen voor mannen. Deze behandelingen zijn speciaal afgestemd op de mannenhuid die dikker, vetter en zuurder is dan die van de vrouw. De textuur, ingrediënten en geuren zijn speciaal afgestemd op de man. Deze behandeling biedt tevens een verzorgende produktenlijn die thuis kan worden gebruikt.Voor meer informatie over Sothys, zie ook de website: www.sothys.nl


Sothys, uw huid verdient het beste!