MENU

Ons team


Laura Velthuijsen (I)
is sinds 1 mei 2016 mede-eigenaar van Beauty Instituut Damsigt en heeft zit bedrijf overgenomen van haar moeder Henny Velthuijsen. Laura heeft in 1998 met succes haar opleiding voor schoonheidsspecialiste afgerond. Zo enthousiast als ze is ging zij direct aan het werk in een schoonheidssalon in Den Haag. Al snel verbreedde zij haar kennis door onder andere opleidingen te volgen tot nagelstyliste, diabetisch pedicure en expert op het gebied van permanente ontharing (Laser en IPL methode). Inmiddels is Laura vanaf 2000 werkzaam bij Beauty Instituut Damsigt, maar leert nog elke dag; zo volgde zij in de zomer van 2014 nog een cursus  Brazilian Wax.

Specialiteiten:
* wimperextensions
* brazilian wax;
* elektrisch ontharen;
* IPL en laser ontharen;
* gellak.
Laura 1 werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Kimberley de Jong
is sinds 1 mei 2016 mede-eigenaar van Beauty Instituut Damsigt. Samen met Laura1 nam ze het instituut over van Henny Velthuijsen. Kimberley deed haar opleiding schoonheidsspecialiste op het ID-College in Leiden en liep tijdens deze opleiding stage bij Beauty Instituut Damsigt. Na het behalen van haar diploma in 2008 kwam Kimberley werken in ons instituut. Kimberley volgde in de jaren erna diverse cursussen op het gebied van acnebehandelingen, IPL ontharen, verwijderen van tatoeages en pigmentvlekken d.m.v. laser en verwijderen van huidoneffenheden d.m.v. de Tele’way.
Kimberley is tevens gediplomeerd huidtherapeut en heeft haar eigen praktijk. Bij haar kunt u dus ook terecht voor: oedeemtherapie, littekentherapie, camouflagetherapie of het aanmeten van elastische kousen of vragen hierover.

Specialiteiten:
* IPL ontharen;
* elektrisch ontharen;
* acnebehandelingen;
* laseren verkeerd gezette PMU tatoeages en pigmentvlekken;
* huidoneffenheden verwijderen.
Kimberley werkt op maandag, dinsdagavond, woensdag, vrijdag en in de even weken op zaterdag.


Laura Endlich

Behaalde in 2009 haar diploma schoonheidsspecialiste en Peiducre op het ID-College te Leiden.

In 2016 heeft Laura haar diploma gehaald als Allround Permanente Make-up Specialist Medisch en Cosmetisch. Zij is zich sindsdien gaan specialiseren op dit gebied en is hierin nu een professional van het hoogste niveau.

Na een aantal jaar in loondienst te hebben gewerkt bij ons als schoonheidsspecialiste, zal zij vanaf 1 juli 2019 zelfstandig als permanente make-up specialist  alleen voor zijn voor het zetten van permanente make-up bij ons aanwezig zijn.


Specialiteiten:
* Permanente make-up medisch en cosmetisch;
Laura Endlich werkt op maandag en in de oneven weken op zaterdag, uitsluitend op afspraak.

Lidy
behaalde in juli 2016 haar diploma tot allround schoonheidsspecialiste. Zij heeft haar opleiding gevolgd op het ID-College in Leiden, en heeft gedurende haar opleiding 3 jaar stage gelopen bij Beauty instituut Damsigt. Zij heeft zich in haar laatste jaar gespecialiseerd in shiatsu, acne behandeling, bindweefsel-pincementmassage en thalassobehandelingen. Na haar studie heeft zij een cursus gevolgd voor het zetten van wimperextensions. Lidy is op maandag- en vrijdagavond en om de zaterdag werkzaam bij ons. Zij is tweetalig opgevoed waardoor Engels sprekende klanten geen probleem zijn.

Specialiteiten:
* wimperextensions;
* gellak;
* acnebehandelingen;
* gezichtsbehandelingen;
Lidy werkt op maandagavond, vrijdagavond en de oneven weken op zaterdag.

Heidi
behaalde in juli 2017 haar diploma tot allround schoonheidsspecialiste. Zij heeft haar opleiding gevolgd op het ID-College in Leiden, en heeft gedurende haar opleiding 3 jaar stage gelopen bij Beauty instituut Damsigt. In haar laatste jaar heeft Heidi specialisaties gevolgd zoals o.a.: shiatsu, acne behandeling en bindweefsel-pincementmassage. Heidi is op dinsdag, woensdag, donderdag en om de vrijdag en zaterdag werkzaam bij ons. Heidi beschikt ook over een pedicure diploma.

Specialiteiten:
* gezichtsbehandelingen;
* bindweefselmassage;
* shiatsu massage;
* acnebehandelingen.
Heidi werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en de even weken op vrijdag en zaterdag.