MENU

Ons team


Laura Velthuijsen (I)
is sinds 1 mei 2016 mede-eigenaar van Beauty Instituut Damsigt en heeft het bedrijf overgenomen van haar moeder Henny Velthuijsen. Laura heeft in 1998 met succes haar opleiding voor schoonheidsspecialiste afgerond. Zo enthousiast als ze is ging zij direct aan het werk in een schoonheidssalon in Den Haag. Al snel verbreedde zij haar kennis door onder andere opleidingen te volgen tot nagelstyliste, diabetisch pedicure en expert op het gebied van permanente ontharing (Laser en IPL methode). Inmiddels is Laura vanaf 2000 werkzaam bij Beauty Instituut Damsigt, maar leert nog elke dag; zo volgde zij in de zomer van 2014 nog een cursus  Brazilian Wax.

Specialiteiten:
* wimperextensions
* brazilian wax;
* elektrisch ontharen;
* IPL en laser ontharen;
* gellak.
Laura 1 werkt op maandagochtend dinsdag, donderdag en vrijdagochtend.

Kimberley
is sinds 1 mei 2016 mede-eigenaar van Beauty Instituut Damsigt. Samen met Laura1 nam ze het instituut over van Henny Velthuijsen. Kimberley deed haar opleiding schoonheidsspecialiste op het ID-College in Leiden en liep tijdens deze opleiding stage bij Beauty Instituut Damsigt. Na het behalen van haar diploma in 2008 kwam Kimberley werken in ons instituut. Kimberley volgde in de jaren erna diverse cursussen op het gebied van acnebehandelingen, IPL ontharen, verwijderen van tatoeages en pigmentvlekken d.m.v. laser en verwijderen van huidoneffenheden d.m.v. de Tele’way.
Kimberley is tevens gediplomeerd huidtherapeut en heeft haar eigen praktijk. Bij haar kunt u dus ook terecht voor: oedeemtherapie, littekentherapie, camouflagetherapie of het aanmeten van elastische kousen of vragen hierover.

Specialiteiten:
* IPL ontharen;
* elektrisch ontharen;
* acnebehandelingen;
* laseren verkeerd gezette PMU tatoeages en pigmentvlekken;
* huidoneffenheden verwijderen.
Kimberley werkt op maandag, dinsdagavond, woensdag, vrijdag en in de even weken op zaterdag.

Heidi
behaalde in juli 2017 haar diploma tot allround schoonheidsspecialiste. Zij heeft haar opleiding gevolgd op het ID-College in Leiden, en heeft gedurende haar opleiding 3 jaar stage gelopen bij Beauty instituut Damsigt. In haar laatste jaar heeft Heidi specialisaties gevolgd zoals o.a.: shiatsu, acne behandeling en bindweefsel-pincementmassage. Heidi is op dinsdag, woensdag, donderdag en om de vrijdag en zaterdag werkzaam bij ons. Heidi beschikt ook over een pedicure diploma.

Specialiteiten:
* wimperlifting;
* bindweefselmassage;
* shiatsu massage;
* acnebehandelingen.
Heidi werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en de even weken op vrijdag en zaterdag.

Jessica
Behaalde in 2014 haar diploma tot allround schoonheidsspecialiste. Zij heeft haar opleiding gevolgd op het ID College in Leiden, en heeft gedurende 3 jaar stage gelopen bij Beauty Instituut Damsigt. Na deze opleiding is Jessica verder gegaan met de studie Huidtherapie en is op dit moment bezig met afstuderen. In de laatste jaren heeft Jessica zich gespecialiseerd in o.a.: gezichtsbehandelingen, acnebehandelingen, elektrisch ontharen, laserontharen, microneedling en pigmentbehandelingen. Jessica is werkzaam op de maandag, woensdag, donderdag en de oneven weken op zaterdag.

Specialiteiten:
* microneedling
* cosmelan (pigmentbehandeling)
* elektrisch ontharen
* laserontharen
* acnebehandelingen
Jessica werkt op maandag, woensdag, donderdag en de oneven weken op zaterdag.


Chloë
heeft na drie jaar bij ons te hebben stage gelopen, in 2020 haar diploma schoonheidsspecialiste én pedicure gehaald.
Na haar stage is Chloë bij ons blijven werken en heeft zich inmiddels gespecialiseerd in wimperlifting en wimperextensions.

Specialiteiten :
* wimperlifting
* wimperextensions
* pedicure
Chloë werkt op maandagavond, dinsdagmiddag en avond, donderdagmiddag en avond en de oneven weken op zaterdag.


 

Externe Specialisten

Drs. Avi Roopman
Cosmetisch arts
Avi Roopman is cosmetisch arts en komt één keer in de maand op maandag avond naar Beauty Instituut Damsigt. Hij richt zich op cosmetische behandelingen met botox en fillers, maar daarnaast ook op de behandeling van hyperhidrosis (overmatig zweten). Drs. Roopman probeert een subtiel en natuurlijk resultaat te bereiken.

Drs. Avi roopman werkt op maandagavond uitsluitend op afspraak.

 

Laura Endlich
Permanente make-up specialist
Laura behaalde in 2009 haar diploma

schoonheidsspecialiste en Pedicure op het ID-College te Leiden.
In 2016 heeft Laura haar diploma gehaald als Allround Permanente Make-up Specialist Medisch en Cosmetisch. Zij is zich sindsdien gaan specialiseren op dit gebied en is hierin nu een professional van het hoogste niveau.

Na een aantal jaar in loondienst te hebben gewerkt bij ons als schoonheidsspecialiste, is zij vanaf 1 juli 2019 zelfstandig als permanente make-up specialist en alleen bij Beauty Instituut Damsigt aanwezig voor het zetten van permanente make-up.

Laura Endlich werkt op maandag en in de oneven weken op zaterdag, uitsluitend op afspraak.Els van Duijsen
Els is vanaf 1990 bezig met het vakgebied reflexzonetherapie (licentie VNRT) naast haar werkzaamheden als leraar verpleegkunde. Els heeft 25 jaar met veel plezier lesgegeven bij de Haagse Academie voor natuurgeneeswijze bij de beroepsopleiding  reflexzonetherapie.

Zij is tevens STiR erkend coach en teamcoach.

Naast de reflexzonemassage op  voeten heeft Els zich gespecialiseerd in  behandelingen gericht op stress gerelateerde klachten, reflexzonemassage op de handen en reflexzonemassage gericht op de zwangerschap.

Specialiteiten :
* voetreflexmassage
* handreflexmassage

Els van Duijsen werkt op vrijdag, uitsluitend op afspraak.